Unity Spark

Unity Teambuilding

Teambuilding er viktig for bedrifter av flere grunner, og noe som ledere må prioritere. I samarbeid med våre gründere ønsker vi å tilby spennende aktiviteter. Hver aktivitet starter med et foredrag på 30–45 minutter om for eksempel mangfoldsledelse, verdibasert ledelse, sosial bærekraft, osv. Eksempler på aktiviteter som tilbys er listet opp under.

Hvert event varer i 3 timer.

Pris:

Around the World Kitchen:

Et morsomt kokkekurs er en flott måte å fremme samarbeid, kommunikasjon og kreativitet blant deltakerne.

Ta med teamet ditt på et matlagingskurs der de kan lære å lage deilige retter sammen og til slutt nyte måltidet de har laget.

Innhold:

 1. Teammedlemmene deles inn i mindre grupper, og oppfordres til å samarbeide for å lage en spesifikk rett eller en hel meny. Dette styrker teamet og oppmuntrer dem til å kommunisere og løse problemer sammen.
 2. Kreativ matpresentasjon: Legg til en kreativ vri ved å lage en visuelt imponerende presentasjon av rettene, for eksempel ved å lage en morsom matfigur eller en unik konstruksjon. Dette bidrar til å fremme kreativitet og samarbeid.
 3. Teamene konkurrerer mot hverandre for å lage den beste retten eller menyen. Man blir evaluert utfra smak, presentasjon, kreativitet og teamwork. Vinnerlaget får en premie.
 4. Teammedlemmene får prøvesmake og vurdere hverandres kreasjoner. Man kan gi tilbakemelding og anerkjennelse på smak og presentasjon. Det bidrar til å fremme positiv kommunikasjon og teamånd.
 5. Det blir tatt bilder gjennom eventen slik at minneverdige øyeblikk tas vare på.

Husk å opplyse på forhånd om spesielle matpreferanser eller allergier som man kan ta hensyn til. Slik kan vi skape en avslappet atmosfære der alle kan delta og nyte matlagingen sammen!

Business Casual

Klesbytte og redesign i samarbeid med Skredder Strokach.

Det kan være morsomt og engasjerende å ha en klesbytteøkt der teammedlemmer bytter klær med hverandre og skaper nye stiler eller tematiserte antrekk.

Innhold:

 1. Teammedlemmene tar med seg klær som kan byttes.
 2. Deltakerne bytter klær med hverandre og lager morsomme, kreative antrekk.
 3. Etter det har man et Fashion Show. Hvert teammedlem designer og presenterer en unik kolleksjon ved å kombinere de klærne de har byttet til seg. Teammedlemmene viser fram kolleksjonen foran de andre på en catwalk.
 4. Alle er med på å bedømme kolleksjonene basert på kreativitet, originalitet og håndverk.
 5. Vinnerne får en pris.
 6. Aktiviteten avsluttes med en felles fotoshoot der teammedlemmene kan vise fram sine nye antrekk. Dette skaper et morsomt og minneverdig øyeblikk for teamet.

Det er viktig å sikre at alle deltagerne er komfortable med å delta i en klesbytteaktivitet. Dersom noen ikke ønsker å bytte klær, kan det være andre alternativer som å lage tilbehør eller tilpasse eksisterende klær med rekvisitter for å holde aktiviteten inkluderende og engasjerende for alle. Husk å inkludere alle teammedlemmer og sørge for at aktiviteten er inkluderende og gøy for alle. Oppmuntre til positiv kommunikasjon og samarbeid mens teamet uttrykker sin kreativitet og har det gøy med klesbytte og redesign.

Sip & Palette: I samarbeid med ArtLab

ArtLab holder denne eventen der maling og vin er i fokus. Den kombinerer kunstnerisk kreativitet med avslappende atmosfære og sosialt samvær. Her er noen grunner til hvorfor maling og vin kan være en flott teambuilding-aktivitet:

 1. Kreativitet: Maling gir en fantastisk mulighet til å uttrykke seg kreativt. Teammedlemmene kan male individuelt eller jobbe sammen på et felles prosjekt. Dette vil bidra til å fremme kreativ tenkning og inspirere til innovasjon.

 

 1. Samarbeid: Maling kan også engasjere samarbeid mellom teammedlemmene. Ved å jobbe sammen på et felles maleri eller bidra med ideer og hjelp til hverandres kunstverk, kan teamet styrke båndene og forbedre kommunikasjon og samarbeidsevner.

 

 1. Stressreduksjon og avslapning: Å male kan være terapeutisk og bidra til å redusere stress og fremme avslapning. Dette kan skape en positiv og avslappet atmosfære som hjelper teamet med å slappe av og nyte øyeblikket sammen.

 

 1.  Felles opplevelse: Maling og vin-aktiviteten gir teamet en felles opplevelse som de kan diskutere og reflektere over i etterkant. Dette bidrar til å skape gode samtaler og øke samhørigheten i teamet.

 

 1. Utfordrer komfortsonen: For noen kan maling være en ny og ukjent aktivitet. Å prøve noe nytt sammen som team kan utfordre komfortsonen og oppmuntre til personlig vekst og utforsking av nye ideer og ferdigheter.

 

Alle er ikke talentfulle malere, men det handler ikke om resultatet, men om prosessen og teambuilding-aspektet av aktiviteten. Det viktigste er å skape en morsom og inkluderende atmosfære der teammedlemmene kan utforske sin kreative side og nyte fellesskapet.

 

Ta kontakt på booking@unityspark.no for å bestille og avtale en event.